top of page

SPA-KURER

I våra spa-kurer kombineras kurbad, skrubbkurer och inpackningar för att ge dig en spaupplevelse du sent kommer glömma. Du väljer själv vilken spaupplevelse du vill åt eller vilken känsla du vill ska infinna sig i kroppen just idag.HELPING YOU SHINE

iStock-526665159.jpg

Lerinpackning

En värmande helkroppsbehandling som renar och ger huden fukt samtidigt som den mjukar upp musklerna. Denna behandling är extra bra för dig som är trött i kroppen och behöver fylla på med energi. I behandlingen ingår en varm Moor Mud lerinpackning med ansiktskur och en avslappnande massage. Behandlingen utförs med Kerstin Florians produkter.

Helkroppspeeling

Vår helkroppspeeling rengör huden och ökar cirkulationen. Den är mild och len och innehåller både pimpsten och kamomill.

1623-41-turkishsaltscrub.jpg
how_to_give_foot_massage-1024x683-1.png

Harmony

Vår Harmony-behandling inleds med en avkopplande fotkur. Lugnande, varmt fotbad med mineraler och kamomill. Extra skönt för torra, trötta och aningen svullna ben och fötter. Efter fotbadet får du en fotpeeling med saltscrub, följt av fot/underbensmassage inklusive reflexologi med mjukgörande och avsvällande fotkräm.


Behandlingen fortsätter sedan med handmassage och en återfuktande, rengörande ansiktskur med ansiktsmask. Hela behandlingen genomförs med väl utvalda krämer och oljor. Massagetekniken är både utrensande och uppstramande och använder bland annat sibinbianstenar. Massagen avslutas med nackmassage och rekommendationer om hur du kan fortsätta ta hand om din hy och kropp hemma.

bottom of page