top of page

SIGNATURBEHANDLINGAR

 

För en så härlig spaupplevelse som möjligt, erbjuder vi några utvalda signaturbehandlingar. En signaturbehandling består av flera behandlingar som utförs efter varandra. Det är vårt sätt att skämma bort dig lite mer än vanligt.HELPING YOU SHINE

iStock-1374832281.jpg

Lyxiga basturitualen Aufguss

Upptäck vår basturitual Aufguss.
En härlig upplevelse för
2-4 personer, inklusive 30 minuters valfri behandling. Välj mellan: fotmassage och fotskrubb, ansiktsbehandling eller annan massage

(arom, klassisk eller sport).
 

Under 15 minuter får du njuta av en basturitual med värme, eteriska oljor och lugnande musik. Tre olika ritualer med lavendel, eukalyptus och apelsin ger dig en känsla av välbefinnande.


När basturitualen är klar vägleder våra terapeuter dig med noga utvalda produkter från Kerstin Florian, för att djuprengöra och återfukta din hud. Njut av produkter som turkisk kroppsskrubb, kroppsolja, duschgel, avslappnande body lotion och kamomill body lotion.

Lavender Dreams

ANTI-STRESS, FUKT & NÄRING

Andas in doften av lavendel och njut av den lugnande och balanserande effekten i denna upplyftande spabehandling. Samtidigt njuter du av en, Stärkande peeling, varm helkroppsinpackning och avkopplande helkroppsmassage.

1659-41-lavendardreamsultimateexperience.jpg
Untitled design (1).png

Signature Recovery Massage
VÄRME, MAGNESIUM OCH MENTOL

Denna unika behandling kombinerar värme, magnesium och mentol med varma kompresser för att lösa upp spänningar och främja muskelåterhämtning. Vår terapeut väljer en aromaolja utifrån dina önskemål, vilket ytterligare förstärker känslan av lugn.

Neroli Blossom Sensory Massage

En terapeutisk, energibalanserande och meditativ hellkroppsmassage som förnyar och fyller på ny energi. Med ljuvlig doft av Neroli, varma stenar, fot- och ansiktsmassage med akupressur uppnås total avkoppling.

iStock-1307388231.jpg
sauna.jpg

Dagspa Guld

DagSpa Guld – bara för dig 

(60 min bastu + 120 min behandling)

Duobehandling Dagspa guld

(60 min bastu + 3 tim behandling)

Skäm bort dig själv – antingen tillsammans med någon du tycker om, eller ensam. Med behandlingen DagSpa Guld ingår privat bastu- och relaxtid med fruktfat och förstklassiga spa-produkter. Självklart får ni låna sköna handdukar, tofflor och badrockar. Upplev sedan en uppfriskande helkroppspeeling som ökar cirkulationen och ger er hud lyster. Behandlingen avslutas med en skräddarsydd massage och ansiktskur med vårdande produkter.
 

Meddela oss om ni önskar att reservera bastun. Det gör du på bokningssidan.

bottom of page