top of page

Koppla bort allt för en stund och njut av lugnet. Hos oss på DagSpa mitt på Västermalm i Stockholm, kan du boka ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar och massage som låter dig njuta lite extra av livet. Vårt spa är för dig som vill komma bort från bruset en stund. Känna stillheten och kraften i att bli omhändertagen av våra terapeuter. Vårt team av specialister finns här för att ge dig bästa möjliga service. Vårt fokus är att du ska må som allra bäst. Det förtjänar du.


Vi erbjuder en rad olika behandlingar så som ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar, massage och mer därtill. Oavsett om du vill varva ner efter en hektisk dag eller letar efter lite extra välbefinnande just nu ser vi till att du får precis det du behöver. Du och ditt välmående är vårt främsta fokus, varje dag.

DIN LUGNA OAS
MITT I HJÄRTAT AV STOCKHOLM

DET HÄR SÄGER VÅRA KUNDER OM OSS

"Dagspa Västermalm ligger centralt på en av Stockholms mest trafikerade vägar. Men att kliva in genom dörren till den rogivande spa-avdelningen är som att kliva in i en annan värld. Här infinner sig lugn och harmoni."
bottom of page