top of page

MASSAGEBEHANDLINGAR

 

En massagebehandling är bra för din kropp både mentalt och fysiskt. Du kommer ner i varv samtidigt som vi gör dina muskler och leder mer avslappnade. Dessutom sänks blodtrycket medan blodcirkulationen ökar. Det ger i sin tur bättre syre och näringstillförsel till kroppens celler – och bättre utrensning av slaggprodukter.HELPING YOU SHINE

1607-41-nuasignaturehealingrevival_edited.jpg

Klassisk Massage

Vår traditionella massagebehandling som löser upp spänningar. Denna klassiska massage ger din kropp och ditt sinne välförtjänt avslappning. Välj mellan avslappnande spamassage eller en mer djupgående massage.

shutterstock_1482443075.jpg

Lymfmassage

Med vår lymfmassage stimuleras ditt lymfsystem. Överflödig vätska och slaggprodukter som kroppen samlat på sig kan successivt försvinna. Genom denna massage stärker du även ditt immunförsvar.

Idrottsmassage

När du bokar vår sportmassage får du en mer djupgående behandling än vid en vanlig massage. Din idrottsmassör arbetar med muskelavspänning och metoder för att mjuka upp dina muskler. I behandlingen ingår ofta stretch och triggerpunktbehandling för bästa resultat. Massören använder sig av de manuella tekniker som hen anser är bäst för just dig och din kropp idag.

iStock-1282845083.jpg

Aromamassage

Aromamassage är en avslappnande och behaglig massage som kombineras med aromaterapi. Under massagen används eteriska oljor både till huden och för doftsinnet. De eteriska oljorna har flera positiva egenskaper som förstärker välbefinnandet hos dig.

shutterstock_1136889170.jpg
shutterstock_2268614445.jpg

Varma Stenar Massage

En massage som ges med varma stenar som varsamt stryks över din kropp. Värmen i stenarna gör att dina muskler slappnar av. Massagen ökar både din blod- och lymfcirkulation.

shutterstock_2107220165.jpg

Bambumassage

Bambumassage är en terapeutisk och holistisk massageupplevelse. Värmen från bambupinnarna, i kombination med en speciell massageteknik, ökar din blodcirkulation. Dessutom slappnar både din kropp och sitt sinne av.

Taktil Massage

I vår taktila massage är fokus beröring. I den här massagen fokuserar din massör på beröringspunkter som främjar ditt välbefinnande. Behovet för beröring ökar när vi blir sjuka eller skadar oss. Det är just därför vi rör vid oss själva när vi har ont eller klappar ett barn som gråter.

shutterstock_1903496230.jpg

Fotmassage

En massagebehandling som vårdar både fötter och kroppens välmående. Fötterna är ofta förbisedda trots att de bär upp hela kroppens vikt varje dag. Genom att stimulera olika punkter på fötterna kan vår fotmassage hjälpa dig att lindra stress, förbättra cirkulationen och minska spänningar i hela kroppen.

shutterstock_1732187101.jpg
9259-41-apreqc5ih9s.jpg

Handlyx

En lyxig och vårdande behandling som gör dina händer härligt mjuka. I behandlingen ingår peeling, inpackning och massage av händer och nagelband. Du får också en skalpmassage. Behandlingen utförs med Kerstin Florians vårdande och väl utvalda produkter

Mindfulnessmassage

I vår mindfulness-massage är grunden en svensk klassisk massage. Skillnaden är att den här massagen genomförs långsammare. I behandlingen genomför terapeuten en massage med fokus på avslappning. Massagen är för dig som har en spänd kropp och som upplever att du har svårt att koppla av mentalt. Här tillåts du slappna av och njuta medan vi fokuserar på att få hela din kropp, och ditt sinne, att vara närvarande.

iStock-1415615036.jpg
bottom of page