top of page

ANSIKTSBEHANDLINGAR

 

Ditt ansikte förtjänar det bästa. Med en ansiktsbehandling av våra erfarna terapeuter blir din hud smidigare samtidigt som din naturliga lyster kommer fram. Beroende på vilken behandling du väljer kan dina fina linjer bli mindre synliga, döda hudceller försvinna och dina porer förminskas.
 

När du gör en ansiktsbehandling hos oss får din hud lättare att ta till sig effekten av vårdande produkter. Detta eftersom vi alltid genomför en djuprengöring av din hud vid våra behandlingar.HELPING YOU SHINE

iStock-923391000.jpg

Ansiktskur ny lyster

Vår express ansiktskur är fuktgivande och gör att din hy återfår sin lyster och mjukhet. Behandlingen avslutas med en avkopplande och rengörande ansiktsmassage.

iStock-1479376178.jpg

Klassisk Ansiktsbehandling 

Behandlingen anpassas efter din hudtyp. Först gör vi en hudanalys, som följs av en djuprengöring med portömning. Efter det färgar och formar vi dina fransar och bryn. Sedan lägger vi en ansiktsmask, applicerar serum och krämer. Till sist får du en avkopplande skalp-och handmassage. Våra terapeuter ger dig också tips på produkter du kan köpa med dig hem för att återskapa en liknande upplevelse hemma.

iStock-1479376178.jpg
iStock-1422553288.jpg

Korrigerande Ansiktsbehandling

Resultatinriktad hudvård anpassad efter din hudtyp och specifika hudtillstånd. Lyxig och ansiktsbehandling med multisyror där ansikte, hals och dekolletage behandlas med fokus på resultat då det gäller fina linjer, ålderstecken, hyperpigmentering eller oren hy.

 

I behandlingen ingår även avkopplande skalpmassage, handmassage samt färgning av fransar och bryn inkl. formning av bryn.

Vårvacker! Ansiktskur inkl. frans och brynfärgning

I denna behandling får du en rengörande och återfuktande ansiktskur av din terapeut. Här ingår även färgning av fransar och bryn, inklusive formning av brynen. Behandlingen avslutas med en avkopplande skalp- och handmassage.

iStock-503028049.jpg
bottom of page