Våra produkter

Kerstin Florian produkter

Är internationellt känt och prisbelönt som ett ledande varumärke inom spa-industrin, Kerstin Florian är ett lyxigt hudvårdsmärke med fokus på resultat. Livsstilsfilosofin yttre skönhet, inre hälsa ger inspiration och känsla av välmående med kraftfulla växter, marina och tekniskt avancerade ingredienser och även professionellt utformade sparitualer och koncept.

God ansikts och kroppsvård förutsätter såväl professionellt utförda behandlingar samt möjligheten för våra gäster att underhålla resultatet hemma. Därför finns Kerstin Florians produkter till försäljning i vår reception samt här på vår hemsida.

 

Upptäck fördelarna med probiotika!

 

Vår Clarifying linje består av produkter som alla jobbar med att balansera och rengöra huden med probiotika, mineraler och fruktenzymer.

Just nu ger vi 20% rabatt på Probiotic Mineral Tonic, 100 ml. Ett perfekt tillfälle att uppleva fördelarna med probiotika!

 

Erbjudandet gäller i nätbutiken t.o.m. 15 mars 2020, så långt lagret räcker och kan ej kombineras med andra rabatter.

 

 

Till nätbutiken 

 

 

Nyhet!

ANDA från Kerstin Florian

Nu har vi tagit in Kerstin Florians senaste ansiktsserie "Anda" en serie som är naturlig, vegansk, cruelty-free, ekologisk och återvinningsbar.

Ett hudvårdskoncept som andas.

 

 

Till nätbutiken 

 

 

 

 

 

 

 

 

anda face